website offerte

Vraag een website offerte op maat aan

Webdesign is een vak op zich. Tegenwoordig kan iedereen gratis een website maken in Content Management Systemen zoals Wordpress, Wix of Weebly. Maar webdesign is meer dan enkele knoppen drukken en een thema kiezen. Vaak is een website laten maken door een professioneel webdesign bedrijf een snelle en efficiënte oplossing die niet alleen tijd kan besparen maar ook kosten. Sterker nog, met slecht webdesign kun je klanten en inkomsten verliezen!

Wat kun je verwachten in een website offerte?

Wanneer je bij een webdesign bureau een offerte laat maken kunnen daar de volgende onderwerpen in opgenomen worden:

  • Ontwerp van logo en huisstijl als deze nog niet gemaakt is
  • Implementeren van de huisstijl
  • Schrijven en/of herschrijven van teksten naar SEO content.
  • Inrichten van een online webshop als dat relevant is.
  • Instructie over onderhoud van het CMS.
  • Hulp en ondersteuning bij het onderhoud van de website.

Een website laten maken is niet controle verliezen

Vraag altijd in welk systeem de website wordt gemaakt, bijvoorbeeld een CMS als Wordpress. Een webdesign bureau kan jouw “huis” bouwen, je moet wel de sleutels in handen krijgen. Vraag bij de website offerte ook naar de mogelijkheden voor updates en ondersteuning. Een website moet leven en regelmatig van updates worden voorzien. Doe je dat zelf of laat je dat het webdesign bedrijf uitvoeren? Maak daar vooraf goede afspraken over.

Het is altijd verstandig om een website offerte op maat aan te vragen. Zo heb je de mogelijkheden op een rij en kun je de juiste beslissingen maken. Er zijn veel mogelijkheden bij het inrichten van een website, met een overzichtelijke offerte kun je doelgericht de juiste keuzes maken.